Vakantie aan zee voor kinderen met reuma

 
Beste ORKA-jongeren en ouders, 
 
 
Zijn jullie nog op zoek naar een leuke activiteit in de Herfstvakantie ? Dan hebben we goed nieuws voor jullie : vijf dagen vakantie aan zee voor jongeren met reuma ! 
 
Deze zomer werden ReumaNet en ORKA gecontacteerd door Jeugdtip, de jeugddienst van de Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen.
Jeugdtip, specialist in de organisatie van jeugdvakanties voor de neutrale ziekenfondsen (www.jeugdtip.be), wilde een themaweek voor kinderen met reuma organiseren om deze groep kinderen en jongeren beter te leren kennen, om die dan ook beter voorbereid en vlotter - via inclusie - mee te  kunnen nemen op hun gewone vakantiekampen.
 
Schitterend initiatief vonden wij, en uiteraard wilden wij hen helpen en wegwijs maken in 'onze' problematiek en de specifieke noden van onze jongeren.
Jeugdtip is verder aan de slag gegaan met onze praktische informatie (o.a. intensieve workshop door onze eigen ORKA-monitoren - coördinatie: Kathleen) en de Jeugdtip animatoren hebben een leuk en aangepast programma 'aan zee' op maat van kinderen/jongeren met reuma uitgewerkt. Bij wijze van 'tegenprestatie' kunnen onze ORKA-jongeren (7-14) genieten van dezelfde lagere tarieven als de leden van de mutualiteit.
Een buitenkans ! 
 
 
Jullie vinden hier de folder voor deze vakantie. Meer info beschikbaar op www.jeugdtip.be.  
 
Nog vragen ? Meer weten ? Stuur een mail  naar Kathleen (ORKA) of naar Bram van Jeugdtip.
 
 
 
Groetjes,
Kathleen en ORKA